<%@ Page language="c#" Codebehind="articol.aspx.cs" AutoEventWireup="false" Inherits="aotr.articol.noutati" %> Noutati
AOTR
 

 


 
Inapoi la lista noutatilor

Romtelecom a devenit membru AOTR 2009-08-03 00:00:00
Bucuresti, 31 iulie 2009 - Incepand cu 29 iulie 2009, Romtelecom a devenit membru cu drepturi depline al Asociatiei Operatorilor de Telecomunicatii din Romania.

Lider pe piata de comunicatii fixe, Romtelecom a devenit in ultimii ani o prezenta puternica si pe alte segmente, cum sunt Internet broadband, date si televiziune prin satelit. Romtelecom ofera o gama variata de servicii, de la traditionala telefonie fixa, Internet de banda larga si televiziune digitala pana la cele mai sigure centre de gazduire a datelor din Romania si diferite pachete menite sa raspunda cat mai bine nevoilor de comunicare si entertainment ale clientilor sai.

AOTR este o institutie neguvernamentala, non-profit, care a luat fiinta in 2003 cu scopul de a promova si sprijini interesele operatorilor de telecomunicatii din Romania, prin stabilirea unei strategii comune pentru sustinerea intereselor proprii Ón relatia cu organismele, prin promovarea si sustinerea transferului de cunostinte, informatii, experiente si tehnologii de telecomunicatii, precum si prin suportul acordat programelor nationale de formare a specialistilor si crearea cadrului propice stimularii ramanerii acestora Ón tara.

Romtelecom se alatura celorlalti membri ai AOTR in eforturile de a sprijini organismele legal abilitate pentru promovarea si adaptarea cadrului legislativ necesar dezvoltarii industriei de telecomunicatii si aducerii acesteia la standardele mondiale.


Inapoi